--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

fredag den 8. januar 2010

Vi finansierer - 0 udbetaling

Forældre vil det bedste for deres børn - naturligvis.
Men i disse såkaldte krisetider (lad os håbe det snart vender, hvad meget tyder på) kan det være svært at skaffe midler til de køb, som man ønsker at foretage til sit barn. Det at få en lille baby fører meget med sig, for der skal ofte købes barnevogn, autostol, babyseng, puslebord og en masse andet udstyr - og alt på een gang.

Det kan være hårdt for pengepungen, men som forælder ønsker man naturligvis at ens barn har det allerbedste udstyr. Desuden er det jo sådan, at der hele tiden sker en udvikling både af design og kvalitet. Men især omkring sikkerhed er der sket meget og barnevogne og fx autostole er i dag langt mere sikre end før, for naturligvis finder der udvikling sted. Det kan vi fortælle dig meget om, når du kigger ind.

Og barnet skal naturligvis pakkes ind i sikkerhed, ikke sandt !

Og så er vi tilbage ved det med pengene. Selv om du hos Kids 'n Baby kan købe en stor pakke med alt til babyen til billige penge kan de måske være svære at skaffe lige nu. Men lad os hjælpe dig hhv. jer.

Vi har et glimrende finansieringstilbud, sådan at du kan få alt nu (alt splinternyt og smart) og først betale senere i små månedlige afdrag. Det er da til at føle på.

Du får det hele helt uden udbetaling, dvs. totalfinansieret uden at du skal hive en eneste krone op af lommen nu. Men naturligvis får du straks varerne i vores butik. Så kik forbi, så skruer vi i fællesskab en god pakke sammen til dig, så du får lige hvad du ønsker - og fikser samtidig lige det med de små afdrag.

Vi ses til en go' handel !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar