--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

mandag den 4. januar 2010

Julen 2009

Efter vor succesfulde åbning af butikken havde vi købt helt nye varer ind til julehandelen, bl.a. maser af spændende nyt legetøj ligesom vi havde udviddet vort sortiment af PLAYMOBIL, sådan at vi kunne tilbyde hele den store produktserie.

Det blev en succes og vi havde et stort salg ikke kun af PLAYMOBIL, men også af de mange andre former for legetøj vi fører, så der var travlhed. Der blev købt LEGO, BRUDER, SCHLEICH , BARBIE og masser af andet smart legetøj og vi kunne glæde os over masser af nye kunder. Tak for det.

Vi havde julehygge i butikken og det var en intens periode med lange arbejdsdage, men også med dejlige juleglade kunder.

Børnenes små øjne lyste
ved synet af de mange pakker , juletræet og vore hylder, der var sprængfyldt med legetøj.

Men børn fødes som bekendt hele året rundt, så der var også tralvhed i vor afdeling for babyudstyr. Bl.a. var der et par unge mennesker, som lige havde fået tvillinger og de var glade for, at vi straks kunne levere en tvillingevogn, som de straks tog i brug.

De sidste dage før jul var der snestorm og i 2 dage stod den på snerydning, men det afholdte bestemt ikke kunderne fra at besøge os. Over en kop varm chokolade eller kaffe i vor hyggekrog faldt der ro over tingene og derefter stod den på indkøb, inden snemasserne igen skulle overvindes.

Trætte - men glade - kunne vi indlede den lille juleferie i bevidstheden om, at der straks efter nytår skulle genindkøbes nye varer, idet vi lægger vægt på altid at have et stort lager og et stort udbud af alle vore varer, bl.a. de billige autostole.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar