--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

tirsdag den 5. januar 2010

Januar 1 -2010

Vel ankommet i 2010 glæder vi os til at få gang i alle de nye tiltag og ideer, som vi har i skufferne.
Her i januar kommer der helt nye varer ind og det drejer sig både om legetøj og babyudstyr, men også om masser af nyt smart børnetøj og babytøj.

På tøjsiden udvider vi vort sortiment med mange nye modeller og designs og i det hele taget bliver der endnu mere børnetøj og babytøj at vælge imellem.
Tøj til de mindste er børnetøj op til ca. 7 års-alderen, hvor vi fremover har et bredt spekter af forskellige slags tøj, herunder førende mærker fra bl.a. name-it, som er et af de store topmærker i BESTSELLER-koncernen.

Fra samme producent fører vi det unikke ventetøj fra Mama Licious, som i korthed kan betegnes som moderigtigt ventetøj – altså ventetøj, som er både smart og samtidigt behageligt.


Forresten – vidste du at ventetøjet fra Mama Licious også kan bruges efter fødslen ?


Ja, du læste rigtigt. Tøjet er syet så smart, at det også kan bruges efter graviditet og fødsel og mange, som slet ikke er eller lige har været gravide, køber dette smarte kvalitetstøj. Mama Licious er tøj for den modebevidste og for kvinden, som tør være sig selv.


Kom forbi og se det – prøv det – og bliv selv overbevidst. Som altid glæder vi os til dit besøg i butikken eller på sitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar