--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

onsdag den 6. januar 2010

Om STOKKE og mere

Efter at have solgt masser af legetøj og babyudstyr under julehandelen er vi igen ved at fylde hylderne med det sidste nye.

Vi benytter lejligheden til at rokere lidt rundt i butikken, for selv om vi har udviddet vort varesortiment væsentligt ønsker vi fortsat, at man bekvemt skal kunne komme rundt i hele butikken - også med barnevognen,

Vi har hele tiden haft hele det store program fra STOKKE med bl.a. Stokke xplory, Stokke Keep, Stokke Care, Tripp Trapp, m.fl., men synes at det fortjener en egen lille afdeling, så den kræsne mor i ro og mag kan vælge, bl.a. mellem de smarte STOKKE-barnevogne (nogle kalder dem for barnevognenes Porsche), Stokke-klapvogn samt naturligvis blandt de mange højstole, som vi kan tilbyde til uhørt lave priser


I løbet af ugen der kommer har vi nok tingene på plads og STOKKE kommer dermed langt bedre til udtryk. Du vil da kunne se STOKKE's smarte barnevogne i eget designstudie og vil tilmed kunne vælge blandt Stokke-tilbehør i store mængder. Der er masser af højstole, betræk osv. osv.

Ved at flytte STOKKE-afdelingen får vi plads til mere babytøj, men det vil vi fortælle mere om en anden go' gang.

Som du ser er der travlhed og de nyindkøbte gyngedyr var udsolgt i løbet af få dage. Men rolig - vi har fyldt op igen. Også med smarte små legedyr fra SCHLEICH, hvor du finder dyr som abe, giraf, løve, tiger, ko og mange mange andre. Vi fører hele SCHLEICH programmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar