--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

torsdag den 7. januar 2010

Årsopgørelse - pyha

Selv om vi dagligt går rundt i butikken overraskes vi alligevel over de mange forskellige varer vi rent faktisk har på lager.

Bevares - dybest set ved vi jo godt hvad vi har købt ind, men varerne bliver sat på hylderne og dagen derpå kommer der andre legetøjsvarer osv. På den måde har man ikke samme klare fornemmelse over hvor stort vort udbud er, selv om vort elektroniske system naturligvis godt kan fortælle os det.

Når man laver årsopgørelse og status har man alle varer i hånden - styk for styk - og det er det vi mener med at man overraskes, for den fysiske berøring af hver enkelt varer viser i virkeligheden på en jordnær måde, hvor stort vort udvalg i er.

Legetøj fra Lego, Bruder, Playmobil, Barbie, Nintendo, Baby Born, Batman, Bratz, Wii, StarWars, Disney og mange flere legetøjsmærker. Og mere kommer til.

Også i babyudstyr begejstres vi over de mange mærker som Emmaljunga, Trille, Hauck, Herlag, Stokke, Brio osv. osv. Masser af barnevogne, kombivogne, sportsvogne og tvillingevogne. Desuden er der det store udvalg i autostole til billige penge, bl.a. fra Römer, CHICCO, Hauck for nu bare et nævne et par.

Hylderne bugner desuden af alle babyprodukter der tænkes kan, fx sut, sutteflaske, hagesmæk, babyalarm, beskyttelsesgitter, flaksevarmer, babylegetøj, små dyr til baby, madrasser, sengetøj, uro, potte, skål osv. osv. - en utrolig mængde og alligevel kommer der hele tiden mere til.

Nå ja - så er der den spændende del med babytøj og børnetøj, hvor nye designs lige er på trapperne. Og også vore sjove gavepakker til den nyfødte, som er en kærommen gave for mange mødre. De findes i både store og små og har derfor forskelligt indhold og mange bedsteforældre, venner og naboer har brugt dem som en hurtil gaveide til små penge.

Også tøjdelen er talt op og hver enkelt del har været i hænderne. Dejligt at se så meget lækkert ventetøj og de smarte designs der findes, men det var bestemt heller ikke kedeligt at ¨"føle på" babytøj og børnetøj, som er bare så lækkert.

Jo, der er masser på hylderne og også afdelingen for børneværelser, dvs. børnemøbler som senge, halvsenge, skabe samt pusleborde måtte vi jo også igennem på samme måde. Så det at lave status i butikken er anstrengende, men faktisk er det også lidt sjovt, for derved får vi øjnene åbnet for hvor meget vi i virkeligheden har

- og det er rigtig meget skulle vi hilse og sige :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar