--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

søndag den 3. januar 2010

Velkommen til Kids 'n Baby i Süderlügum



I september 2009 åbnede Kids 'n Baby, som er landsdelens største og mest spændende specialforretning for babyudstyr og legetøj i Süderlügum. En forretning, der er anderledes på mange punkter.

Hos os finder du ganske enkelt alt til mor, baby og børn være det sig legetøj, babyudstyr, babytøj, børnetøj ventetøj og børnemøbler. Og hvad vi ikke har, det skaffer vi.


Hvorfor navnet Kids 'n Baby ?
fordi vi servicerer børn og babys (og deres forældre)

Og det kan vi faktisk godt li', for det er enormt spændende at kunne rådgive nuværende og vordene forældre om de mange spændende muligheder der findes til babyen, hvor vi hele tiden får nye spændende produkter. Og ja, vi erkender det. At købe ind til den lille ny eller for den sags skyld at skulle købe legetøj eller børnemøbler kan være svært, for udvalget et stort. Det er derfor at vi gerne rådgiver og tager os tid til en enkelte, så du får lige det produkt der passer til dit behov og din økonomi.

I butikken, der er på hele 1.300 kvm. findes et væld af babyprodukter og børnelegetøj og der er desuden en specialafdeling for ventetøj samt smart babytøj og børnetøj.

I kommende indlæg vil jeg fortælle om butikken og de mange spændende tiltag vi har gang i. Der er hele tiden nyheder, så kik forbi her på bloggen en gang imellem eller besøg os på nettet eller i butikken.

I kommende indlæg kan du læse mere om produkter, nyheder og andet spændende for mor og barn.

Bl.a. vil jeg gå ind på de enkelte produkter og fortælle lidt om kvalitet og pris og  om sikkerhed for babyen og meget andet, som kan have relevans for den vordene mor eller for dig, som skal føde igen. Jeg vil også behandle temaer om nye produkter til børnene, men også om spændende tøj til den den gravide og til børnene.

Ude i menuen vil du altid kunne se, hvad det enkelte bloginlæg handler om om du vil derved kunne klikek dig frem til de oplysninger, som du har behov for. Ellers sender du os bare en mail eller slår å tråden - vi hjælper gerne.

Med dette "goddag" har vi  åbnet bloggen og vi vender tilbage med mere.

Velkommen til - og naturligvis velkommen i butikken i Süderlügum, som ligger ved grænsen lige syd for Tønder. Vi bor lige ud til hovedvejen allerførst i byen (lige efter Fleggaard) og du vil nemt kunne finde vor spændende butik, som er let genkendelig pga. det røde tag.

Se og læs mere mere om butikken