--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

tirsdag den 12. januar 2010

Dansk kvalitet - ODDER

Hos Kids 'n Baby vil vi levere kvalitet og godt dansk design til en fair pris.

Et af vore mange produkter er ODDER-vognen

Odder er et godt og gammelt dansk mærke, så kendes af unge forældre, men også af deres forældre osv.

Gennem årene har Odder-barnevognen gennemgået en stille forandringen og er med de mange spændende detaljer en moderne barnevogn med alt det man kan ønske sig.

Dette til trods har man alligevel kunnet fastholde traditionerne og den dag i dag er en ODDER-barnevogn umiskendelig. Den er på samme tid stilfuld og robust og emmer af danskhed på den gode måde.

Her i butikken sælger vi naturligvis ODDER-barnevogne sammen med en række andre barnevognsmærker og vi er glade for at kunne fremvise et bredt udvalg af disse dejlige barnevogne til en absolut fair pris.

Også nu til dags er Odder-barnevogne et topprodukt med bl.a.Odder Zip, Odder Victory, Zitty-pusletaske, X-Dream stellet i aluminium osv.

Kig forbi når du skal handle barnevogn. Vi har ODDER og andre topprodukter at vælge imellem og vi rådgiver dig gerne, mens du nyder en kop kaffe i vor hyggekrog. Se på barnevognen, rul en tur med den i foretning og spørg. Så rådgiver vi dig gerne omkring de forskellige barnevogne og de mange modeller og viser hvad de kan.

Velkommen til en rulletur :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar