--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

tirsdag den 5. januar 2010

Et nyt årti

Et nyt år er startet - et nyt årti er indledt.

Det medfører en stor lyst til at realisere tanker og drømme. Og nogle af vore tanker og drømme omsættes rent faktisk til konkret handling her i 2010.

Sagen er, at vi om kort tid kan løfte sløret for endnu et spændende tiltag vi har gang i.

Forberedelserne har stået på gennem lang tid, for når vi byder vore kunder på nyheder skal det have substans.
Derfor forbereder vi os godt.

Vor målsætning er at yde topservice til vore kunder og at tilbyde et bredt spekter af produkter til baby og børn, dvs. både legetøj, babyudstyr m.v.


Og naturligvis følger vi op på smart ventetøj og babytøj - så jo, vi er fuld gang.

I tiden der kommer fintrimmer vi vort store varelager og vi vil i løbet af de næste uger få endnu flere produkter i butikken. Så kik forbi - det lønner sig altid.
Som bekendt har vi både danske og tyske kunder pga. butikkens placering lige syd for grænsen. Det indebærer, at vort sortiment faktisk er endnu større end i en traditionel dansk butik, idet vore mange varer skal opfylde kravet fra alle kundegrupper uanset om man bor syd eller nord for grænsen.

Det er for os en stor udfordring at skulle opfylde disse krav, men vi gør det gerne. Samtidig har det den fordel for begge kundegrupper, at vi har varer, som man normalt ikke finder i hjemlandet. Og det er jo altid sjovt at ha’ noget andre ikke har – også som forælder.


PS:
Vi har for resten lige bestilt en stor sending autostole igen, som vi fortsat tilbyder til billige priser, idet vi pga. storindkøb lader rabatterne gå videre til vore kunder.

Nå ja - vi talte om nyheder og nye tiltag, som er på vej. Det varer ikke længe mere, så løfter vi sløret.

- Vi tæller ned fra 9 til 0 - så løftes sløret -
glæd dig :)

Vi tæller 9...........

Ingen kommentarer:

Send en kommentar