--- stort udvalg --- små priser --- alle topmærker --- venlig betjening - faglig rådgivning ---

fredag den 26. marts 2010

Martina er høvding i babyafdelingen

Hej til Martina

Helt fra forretningens start har Martina været en højt værdsat medarbejder, som er specialist i babyudstyr. Som mor kender hun de problemer og behov, som findes hos mødre og deres børn og Martina kan derfor yde kvalificeret rådgivning også til dig, så du og dit barn får bare det allerbedste.

Hun kender produkterne ind og ud og kan rådgive om de mange muligheder, som findes. Hun kender forskellellen på de forskellige typer barnevogne og autostole og kan forklare, hvor den ene type adskiller sig fra den anden. Så henvend dig trygt til Martina - hun hjælper dig gerne.

Også på området "babyting" og børnemøbler er du i gode hænder hos Martina, som på charmerende dansk kan fortælle dig om produkterne. I hende finder du en dygtig rådgiver som vi er stolte af at have som medarbejder - og fra kunderne mærker vi jo også, at de hos hende føler sig i trygge hænder.

Martina er hele tiden på udkik efter det nyeste inden for babyudstyr og du kan derfor hos Kids 'n Baby altid finde masser af smarte designs og det allernyeste til dit barn.Tag en snak med hende om højstole, sikkerhedsudstyr, pusleborde eller noget andet babyudstyr.

Du spørger ikke forgæves, for med den indgroede tyske grundighed vil du få svar på dine spørgsmål - oven i købet på dansk naturligvis.

Martina og Babyudstyr og Kids 'n Baby - en stærk kombination

Ingen kommentarer:

Send en kommentar